Tuesday, 15 December 2015

Gold Giveaway #1 by Qiya Saad powered by Sayap Infiniti Network

بسم الله الرحمن الرحيم
Seriously kalau tahu apa hadiah utama yang ditawarkan oleh akak kita sorang ni, pasti semua orang akan join GA yang diadakan ni. Hadiah yang ditawarkan sangat menarik perhatian wanita seperti Sab. Hehe. Kalau nak tahu tengok sendiri tau.

GA ini diadakan bersempena dengan ulang tahun kelahirannya yang ke28 pada 14 Disember 2015 yang lalu. Happy Birthday akak. Semoga dipanjangkan umur dan diberikan rezeki yang secukupnya tidak kiralah rezeki dari sudut apa sekalipun.
Jom reramai join GA gah yang akak kita ni anjurkan. Even tempohnya lama lagi tapi jangan ditangguh-tangguh. Nanti lupa, kan dah rugi. Just klik banner di atas untuk join this GA ok! Bukan banner atas ni tau. Banner yang atas sekali tu. Good luck semua !

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

16 comments:

  1. Semoga berjaya ye awk.... Fiza pun join jugak GA nie..ahaks...kalo menang boleh dak nak share..ahaks...x malu yek...hihihi gurau jek ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sudi singgah sini ^_^ Gurau pulak akak ni. Hehe

      Delete
  2. Terima kasih sudi join GA ni. Good Luck ye!

    Sebagai syarat tambahan yang WAJIB dilakukan adalah sila VOTE Qiya dalam Pencarian Duta Produk 3Bskin Malaysia 2016 dengan cara LIKE gambar Qiya dalam 3Bskin Official Page. Thanx

    https://www.facebook.com/1452580875055397/photos/a.1542977162682434.1073741830.1452580875055397/1543079826005501/?type=3&theater

    ReplyDelete
  3. Jemput singgah ke blog saya...

    SURPRISE of Gold Giveaway #1 by Qiya Saad Powered by Sayap Infiniti Network

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/surprise-of-gold-giveaway-1-by-qiya.html

    ReplyDelete
  4. Baru sempat jenjalan.. Good Luck yaa ^^
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html

    ReplyDelete
  5. lama betul GA ni kan?
    sampai terlupa dah MG :)

    GA dah tamat... sama2 lah kita tgu tgk siapa lucky winner ea ? :)


    CARI BARANG2 KECANTIKAN YG MURAH2 TAPI ORIGINAL? BOLEH TEKAN LINK NI :)
    http://produkkecantikkanmg.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Betul tu. Dah lama sangat dah ^_^

      Delete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  7. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html

    cik salah sorang peserta.....:) semoga berjaya

    ReplyDelete
  8. Hai. Sila semak senarai pemenang Gold Giveaway #1 by Qiya Saad Powered by Sayap Infiniti Network.

    http://lynk.my/ZTE2

    ReplyDelete