Friday, 11 December 2015

GIVEAWAY : QU PUTEH MINERAL LIPSTICK STEMCELL PERCUMA!

http://my-lawa.blogspot.my/2015/12/giveaway-qu-puteh-mineral-lipstick.html
http://my-lawa.blogspot.my/2015/12/giveaway-qu-puteh-mineral-lipstick.html
بسم الله الرحمن الرحيم
Kali ni Sab nak share dengan semua about this very simple GA. Alhamdulillah akhirnya ada juga yang sudi jemput Sab untuk join GA yang diorang buat. Actually GA ni tak memerlukan korang untuk buat entry or follow blog ke apa ke macam GA yang lain. That's why Sab cakap GA ni very simple. Entry ni Sab buat semata-mata sebab nak share. Berikut merupakan syarat untuk join this GA:
1) Hanya tinggalkan komen di bawah dengan menulis "Saya Nak Qu Puteh Lipstick" 
2) Tinggalkan identiti anda, agar mudah dihubungi jika anda terpilih sebagai pemenang iaitu: alamat blog, email atau link fb anda 
3) Tarikh peraduan selama sebulan iaitu dari 11 Dis 2015 - 10 Jan 2016 
4) Jika suka, boleh ajak kawan2 lain turut serta! 
5) Seorang pemenang bertuah akan dipilih secara rawak dan akan diumumkan dalam tempoh seminggu selepas tarikh tutup peraduan.
Haa. Very simple kan rule dia? Apalagi tunggu? Jom la reramai join this GA. Just klik dekat mana2 banner di atas untuk join. Terima kasih sudi membaca. 

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

No comments:

Post a comment