Saturday, 9 January 2016

Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake

بسم الله الرحمن الحيم
Owner blog minta review sikit blog nya. Ok. First of all Sab suka blog ni sebab blog ni loading tak lama. Kira macam tak berat la. Sab memang kurang suka jejak blog yang kena tunggu lelama. Second, Sab suka theme of this blog. Simple dan menarik. Tak sakit mata memandang. Third, blog ni sangat kemas. Sangat tersusun. Nak cari apa2 pun senang. Hehe. Itu je kot rasanya. Takde yang tak memuaskan hati.
14 Januari 2016

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

20 comments:

  1. terima kasih, Sab sudi join segmen Lissa! nanti Lissa review ya. :D

    Semak senarai peserta di sini > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kasih. Nanti Sab singgah ke sana and thank you sudi singgah ke sini ^_^

      Delete
  2. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sudi singgah ke sini ^_^

      Delete
  3. hai , ain datang dari segmen yang sama .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sudi singgah ke sini ^_^

      Delete
  4. Singgah lagi :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sudi singgah ke sini ^_^

      Delete
  5. singgahd an follow sab dr segmen yg sama..:)
    http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  6. Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye! Thank you sudi singgah sini ^_^

      Delete