Sunday, 10 January 2016

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

بسم الله الرحمن الرحيم
ALLAH SELAMATKAN KAMU, ALLAH SELAMATKAN KAMU, ALLAH SELAMATKAN IZYAN ATHIRAH, ALLAH SELAMATKAN KAMU.
|one more one more|
HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO IZYAN ATHIRAHHAPPY BIRTHDAY TO YOU.
Hari ni mood nak wish birthday orang. Tak kisah la dah lama lepas ke apa, tetap juga nak wish. Hehe. Sab doakan semoga blogger Izyan Athirah @ Izyan Yan Cinnamon di panjangkan umur, di murahkan rezeki sentiasa hendaknya, diberi kebahagiaan di samping keluarga tercinta, menjadi blogger yang hebat hendaknya (sebenarnya dah hebat sangat. hehe), diberikan kesihatan yang baik serta dijauhkan dari sebarang bahaya ataupun fitnah dunia. Insyallah.

Rasa macam itu je yang nak wish. Hehe. Simple je sebab Sab tak pandai sangat nak berkias-kias dalam berucapan. Kalau nak join segmen giveaway ni, boleh klik banner di atas. Syaratnya pun tak sesulit yang dijangkakan.

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

10 comments:

  1. Salammm haiiiii tqvm tak terhingga sudi join GA yan :D Yan terjah ni bukan nak nilai lagi entry / ucapan awak *taknak tengok lagi pun :P*Yan akan dtg kembali kali kedua untuk nilai entry / ucapan dalam link GA awak.Jadi boleh buat yang terbaik lagi ^^.Good luck ye :) Bawah ni senarai peserta GA,kalau ada tercicir atau terdouble link tlg cpt2 bagitaw kat yan ye ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. Most welcome and thank you sudi singgah sini ^_^

      Delete
  2. Singgah sini..segmen yg sama juga.. hihi http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sudi singgah ke sini ^_^

      Delete
  3. Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

    P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sudi terjah sini lagi ^_^ Insyaallah semua syarat yang telah ditetapkan telah pun dipenuhi sebelum Sab publish entry.

      Delete
  4. Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
    http://rezekiituluas.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. Insyaallah. Terima kasih singgah ke sini ^_^

      Delete