Saturday, 23 January 2016

Pemenang Givaway Saya Nak Qu Puteh Lipstick

http://my-lawa.blogspot.my/2015/12/giveaway-qu-puteh-mineral-lipstick.html
بسم الله الرحمن الرحيم
Alhamdulillah rezeki datang tanpa di duga. Minggu ni je, ni adalah hadiah yang ketiga kalau tak salah. Buka je blog hari ni, Rz Tuah ada tinggalkan nota cinta dekat cbox that I'm the winner of her giveaway. Rasa macam nak lompat je atas katil. Rezeki sangat2 nak memiliki lipstick ni and siap letak harapan lagi untuk menang sebab teringin sangat nak cuba lipstick ni and rawat bibir yang sedang mengalami masalah ni.
Thank you Rz Tuah. Tak sabar nak dapat hadiah.

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

6 comments:

  1. tahniah ye sabrina..jemput singgah dan follow blog saya ye...thanx

    http://qiyabeauty.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sudi singgah sini ^_^ Dah lama Sab follow akak

      Delete