Saturday, 23 January 2016

Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi

بسم الله الرحمن الرحيم
IMPIAN DALAM HIDUP YANG INGIN SAB CAPAI DALAM TAHUN 2016 INI:
Sab nak menabung untuk masa depan. Sepatutnya kena menabung dari kecil lagi kan? Ini dah besar baru nak mula menabung. Eh, tak kisah la. Asalkan kita ada juga niat nak menabung. Ingat orang besar2 tak boleh menabung ke? And target sab untuk tahun 2016 ni ialah RM2000. Kecilnya target? Ok la tu. Sab ni student lagi. Masih banyak nak pakai duit. Itu target je tau. Harap dapat cecah target dan sangat mengharap lebih dari itu. Ameen. Doakan supaya impian Sab ni tercapai.
P/S: Kepada peminat setia coklat di luar sana, jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan coklat secara percuma dengan hanya klik banner di atas dan sertai giveaway ini. Sekian sahaja dari Sabrina. Terima kasih.

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

10 comments:

  1. masa terbaik menabung 10 tahun lepas...benda yang lepas jangan di kenang,
    masa kedua terbaik menabung adalah masa sekarang....selamat menabung...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.

    Terimakasih saya ucapkan kerana sudi join sama Giveaway Tahun Impian Ini.
    Saya hargai penyertaan awak. Tapi, saya akan datang semula jumpaa awak tauu :D Untuk bacaa impian awak semula.. Hehee

    Apa-apa pun All The Best. Tazabar rasanya nak Spread The Love .. See you again .. :) Jemput singgah untuk cek nama awak ya di sini :

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-giveaway-2016-tahun.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ..

    Terimakasih dan Tahniah atas penyertaan :)
    Saya doakan semoga impian awak tercapai . Paling utama saya doakan semoga awak kaya dan berjaya di dunia mahupun di akhirah .. Jangan lupa untuk terus submit doa pada Allah supaya dipermudahkan urusan mencapai impian ya. :D

    Esok tengok senarai pemenang ya. Mana tahu bertuah :)

    Saya doakan ya . In Shaa Allah :)

    Salam sayang,
    Mawar Assufi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sudi singgah sini... Nak reply juga even dah lama ^_^

      Delete