Thursday, 12 May 2016

Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Haa... Dah lama tunggu kawan Sab ni buat giveaway. Klik banner di atas kalau nak join! Minta maaf Rrai terpaksa kecilkan sikit banner awak sebab nak dapatkan full gambar banner. Syarat yang ditetapkan pun mudah je. Jangan lepaskan peluang ni kalau teringin nak rasa mee segera yang tengah meletup di pasaran sekarang. Pedas meletup katanya mee segera ni. Sampai meleleh air mata. Yang tengah menaip ni pun actually dah meleleh air liur. Kbye!!
Pihak-pihak yang menjadi pujaan hati Sab ialah:


Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

16 comments:

  1. http://theathra.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. Singgah sini.. Goodluck yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking dari GA yg sama :)

    http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  4. saya pun join GA yg sama, gudlak! singgah ya http://bluechoralpearl.blogspot.com/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari GA yang sama :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    All the best! :D

    ReplyDelete
  6. join...

    http://macammacamcite.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah sayang! Sab salah sorang pemenang.. hehehe
    TAHNIAH! Anda salah seorang pemenang giveaway. Sila beri details untuk pengeposan hadiah sebelum 12/6/2016.
    Baca entry penuh kat sini>> http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/06/senarai-pemenang-giveaway-spicy-ramen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Rezeki dapat merasa maggi yang tengah panas di pasaran sekarang. Hehe ^_^

      Delete