Friday, 1 July 2016

Mata Korang Hebat Tak?

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Jom uji mata kita!! Masa mula-mula Sab nak tengok, penat juga la julingkan mata. Tak nampak-nampak. Sampai sakit mata dibuatnya. Perlukan kesabaran. Kalau tak sabar, better jangan tengok. Nanti sakit hati. Hahaha. Semua ni Sab cilok dari facebook tau. Saja nak share dengan semua orang pengalaman julingkan mata yang berjaya. Hahaha. Bukan senang nak julingkan mata rupanya. Ok lah. Taknak bebel panjang-panjang lagi. Jom julingkan mata sekarang.








P/s: Mohon jangan tenung laptop ye. Sampai kesudah la tak jumpa dan tak dapat lihat. Download dan tengok di handphone lebih mudah nampak. Sekian
Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

6 comments: