Monday, 23 May 2016

Aduh. Uniknya Kek ni!!

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hari ni nak share benda yang boleh buat semua orang telan air liur. Hihihi. Kek. Siapa tak kenal kek bukan manusia la kot namanya. Gurau je ok. Apa favourite kek korang? Kalau Sab, always chocolate kek je. Lagi-lagi kalau dapat yang moist tu. Perghhh. Meleleh air liur. Ok stop. Hari ni nak cakap pasal kek unik, cantik, menarik, tertarik hasil buatan tangan Olga Noskova ni. MasyaAllah. Cantik betul. Berkilat. Sangat unik. Kalau nak tengok lebih lagi, boleh tengok dekat instagram dia seperti yang tertera di atas. Banyak lagi yang unik-unik dekat sana.
Aippp. Jangan tenung lama-lama. Meleleh air liur pun tak sedar nanti. Hehe. Mana satu pilihan korang? Kalau Sab, of course yang warna coklat tu. Hihi. Peminat coklat no.1 la katakan. Ok lah. Sampai sini je untuk entry kali ni. Sehingga bertemu lagi. Bye!!

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

No comments:

Post a comment