Saturday, 21 January 2017

My New Bloglist

Image result for thank you tumblr transparentبسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hai semua. Hari ni Sab nak bagitahu semua tentang bloglist baru Sab. Actually, sepanjang setahun lebih Sab ada blog ni, ni la first time Sab letakkan bloglist dalam blog. Sebelum ni tak pernah ada pun. Ermm dah lama sebenarnya nak letak bloglist ni. Cuma Sab tak tahu nak letak siapa and blog mana sebagai bloglist Sab. Fikir punya fikir. Akhirnya Sab memilih untuk letak 15 top komentor (yang ada dekat side bar cuma 5 orang) yang selalu singgah dan tinggalkan komen sebagai bloglist Sab. Kira macam penghargaan dari Sab untuk top-top kometor ni la. Sab tahu, ramai sebenarnya yang selalu singgah tapi jarang tinggalkan komen. Sab pun macam tu juga. Baru beberapa hari ni ada kesedaran untuk tinggalkan komen bila melangkah ke mana-mana blog. Sikit-sikit lama jadi bukitt right? Hehe. Mana la tahu nanti Sab boleh tersenarai sebagai top komentor dekat blog korang ke. Insyallah. Tak nak buang masa. Dekat bawah ni Sab senarai semua top komentor yang Sab masukkan dalam bloglist Sab. Terimalah penghargaan yang tak sebarapa dari Sabrina.
http://muslimahsejati96.blogspot.com/http://ciklapunyabelog.blogspot.com/http://jombercontest.blogspot.com/http://kasihkuamani.blogspot.com/http://unnianje.blogspot.com/
http://nurnajah24.blogspot.com/http://www.qiyasaad.com/http://www.bajuwarnacoklat.com/http://ash-tsukidate.blogspot.com/http://www.sofieadie.com/
http://hiphiphorray15.blogspot.com/http://bajetciputselerabesar.blogspot.com/http://theathra.blogspot.com/http://mellyacrayola.blogspot.com/http://belogsjm.blogspot.com/
Hehe... Make it surprise la kononnya. Setiap doodle tu ada tuannya. Kalau nak tahu, boleh la klik di situ. Sambil klik, sambil blogwalking. Ye dok? Terima kasih Sab ucapkan kepada semua yang sudi singgah blog Sab. Sab akan cuba selalu update bloglist ni. Kalau nak terus kekal dalam senarai ni, mohon rajin-rajin la tinggalkan komen di blog Sab yang tak seberapa ni ye. Sampai sini dulu. Bye...

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

8 comments:

  1. Eh sis pun ada jugak walaupun dekat bwh. Hehe. Thanks Sab 😍

    ReplyDelete
  2. Wowww!!! Cumel sangattttt!! Teringin nak buat. Apakan daya CJN tak reti. Uhuk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sab takde buat apa pun... Doodle tu semua hasil dari googke ^_^

      Delete