Thursday, 12 January 2017

BACK TO SCHOOL GIVEAWAY

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah, saya dah mula start buat bisness baru yang amik masa bertahun jugak nak dok pikir betul-betul, and this year i manage to step out of my comfort zone and be bold!

Dengan ini, saya akan buat satu giveaway untuk semua readers saya yang berminat untuk dapat benda free, well haaha, nothing free la in this world, ada syarat-syarat yang korang wajib ikut untuk join :D


Syaratnya :-

1. FOLLOW BLOG NI ( * letak link di comment untuk saya check balik * )

2. FOLLOW INSTAGRAM SAYA ( * letak link di comment untuk saya check balik * )

3. CLICK NUFFNANG DI BLOG INI.

4. REPOST BALIK ENTRY " BACK TO SCHOOL GIVEAWAY " INI DAN TINGGALKAN LINK DI RUANG COMMENT DI BAWAH * Hanya di post ini sahaja *


Hanya yang tepati semua syarat diatas sahaja yang layak untuk join dan berpeluang untuk menang hadiah-hadiah dibawah !!


Senarai Hadiah :-

Image result for notebook custom
x1 CUSTOM MADE NOTEBOOK
( Boleh order design notebook macam mana yang awak suka )


Image result for notebook custom
X2 READY MADE NOTEBOOK

Image result for cute makeup bags
X2 CUTE MAKE UP BAG / PENCIL BOX



Related image

X5 RANDOM STATIONARY FOR SCHOOL


Okay gambar kat atas cuma contoh sahaja, tapi barang dia memang nak dekat sama dengan gambar yang saya tunjuk, saya tak tunjuk sebab nak surprise korang so jangan rasa tetipu lak.

So wish you guys goodluck.

Giveaway akan tamat bila saya rasa macam nak tamatkan. So cepat-cepat join :D

Keep smiling, Assalamualaikum.

Dari Abu Hurairah r.a. Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. bersabda : "Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat maka hendaklah dia berkata baik atau diam".

12 comments:

  1. Menarik sungguh hadiahnya..
    All the best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik kan... Jemput sama-sama join ^_^

      Delete
  2. best nya hadiah dia , nak joinlah . goodluck awak .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you awak... Jemput sama2 memeriahkan ^_^

      Delete
  3. Hi Sabrina, marilah join giveaway ni pula - http://akusipeminatbuku.blogspot.my/2017/01/giveaway-jom-baca-buku-novel-percuma.html

    ReplyDelete